mAri 2010.02.23. 10:30

A nevem Earl (2005)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fsz.: Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Nadine Velazquez, Eddie Steeples

 

Earl Hickey az a fajta ember, akit mindenki messzire elkerül, ha lehet: az hagyján, hogy mindig megtalálja, de kifejezetten ő keresi a bajt. Viszont egy nap alatt fordul meg vele a világ, ugyanis egy kaparós sorsjegyen nem kis összeget nyer. Ennek olyan őszintén, és figyelmetlenül tud örülni, hogy első blokkra el is csapja egy autó. Kórház, gipsz, szedálás, egyedüllét, ráismerés. Earl tudja, hogy ez nem lehet a véletlen műve, s mikor megismeri a karma miben és hogyan létét, már teljesen biztos benne. Ekkor dönti el, hogy bizony, változtat az életén, készít egy több száz tételes listát mindarról a bűnös, vagy csak simán gonosz tettéről, amit embertársai ellen követett el eddigi élete során, és legfőbb célja az, hogy egyesével jóvátegye, majd kihúzhassa őket a papíron.

Jason Lee-t én már deszkásként, majd Kevin Smith egyik kedvenceként is szerettem, van valami jópofa ebben a fiúban, nem nagyon szokott rossz szerepeket kapni (az Alvin és a mókusokat nem nevezzük nevén...), ez itt sincs másképp. Talán testhezálló és nem túl nehéz karakter Earl, a bajusz a kockás inggel meg egyébként is adja. A mellékszereplők is rendre kitesznek magukért, persze egyikük sem sztereotip: mexikói akcentussal rendelkező sztriptíz táncosnő, szőke "gettó lotyó", ugyan annyira butus, mint amennyire szeretnivaló testvér stb.

Tengerentúli pajtásainknál 4 évadot (közel 100 részt) élt meg a sorozat, pihentető, vicces, és mégsem bugyuta kikapcsolódás a Comedy Central mai műsorán 20:00-tól.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr351783136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2010.02.23. 12:04:45

Karma ftw. Tényleg nagyon vicces, és ráadásul nem is csökken a színvonal az évadok előrehaladtával. Ez pedig elég ritka :)
Ja, és Randy az arc :D

haverus 2010.03.07. 08:35:47

Első nekifutásra hülyeségnek tűnik, de másodikra azon kaptam magam, hogy rászoktam :)
süti beállítások módosítása