Teljes a természetesen tökéletesen tervezett kavarodás Angliában. A különféle hazai és nemzetközi kupameccsek miatt rengeteg csonka forduló és korábbról elmaradt, pótolandó meccs következik mostanában, így ezen a hétvégén péládul a 29. játéknap felét sem bonyolítják le. Ennek mondjuk meg van az az előnye, hogy arányaiban jóval több meccset láthatunk, hiszen szombattól kezdve március 16-ig szinte minden napra jut majd mérkőzés.

Egy zsongó méhkaptár az semmi ahhoz képest, amekkora felfordulás lehet itt hétfőre. Megtörténhet például, hogy az eddig megingathatatlan listavezetőnek tűnő Chelsea a bronzérmes helyről várja majd a folytatást. Persze meccshátránnyal, de akkor is. Az eredmény után futni mindig szar ügy, a nyomás pedig innentől fogva végig a Kékeken lesz, hiszen a MU folyamatosan előbb játssza majd meccseit. Ráadásul Cech sérülésével még legalább hetekig a City ellen már bizonyító Hilário fog a kapuban állni. Kicsit elkalandoztam, jöjjön a három hétvégi meccs ajánlója.

Szombat 16:00, Eurosport 2

Arsenal -Burnley

Az utolsó előtti, legutóbbi öt meccséből meglepő módon négyet elbukó, idegenben eddig 13 vereséggel szemben mindössze 1 (!!) döntetlent felmutatni képes Burnley látogat az Emirates-be. Folytassam? Folytatom, mert ezek a meccsek szoktak a legszenvedősebbek lenni. Az Arsenal számíthat a visszatérő Arshavin, Diaby, Denilson trióra, valamint két küzdelmes győzelmen van túl a csapat. Ráadásul Ramsey sajnálatos sérülése plusz motivációt és erőt jelenthet a többiek számára, így én nem kicsit elfogultan persze, de igazi gólzáporra számítok. Ha legalább 4 góllal nyernek az Ágyúsok, akkor előzik a Chelsea-t!

Szombat 18:30, Eurosport 2

Wolverhampton - Manchester United

Szimpatikus csapat a Wolves, de őszintén szólva esélyük sincs. Rooney szárnyal, ma nincs olyan erős védelem a világon, amelyik tartani tudná. A Wolverhamptoné meg főleg nem. Sima vendég siker, avagy helycsere a tabella élén.

Vasárnap 17:00, Eurosport 2

Everton - Hull City

Mindkét gárda képes tippmixgyilkos meglepetés meccseket produkálni, a Hull szerencsétlenségére azonban általában csak otthon. Az Everton legyőzte a Chelsea-t és a MU-t is mielőtt az előző körben kikapott a Tottenham vendégeként. A Hull döntetlenen tartotta a Chelsea-t és megverte a City-t, majd idegenben két vereséget is összeszedett, tehát nem kell tovább magyarázni a hazai pálya fontosságát. A szimpatikusabb liverpool-i gárda bedarálja, és ezzel a kiesés szélére küldi Bullard-ékat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr541811337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haverus 2010.03.07. 08:27:38

Már megint foci.... :(
süti beállítások módosítása