Alidának egyébként sincs túl jó napja. De mindennek a legalja, hogy még meg is gyilkolják egy aluljáróban. Azaz, csak szeretnék. Ugyanis megáll az idő, és megjelenik a pokol hercege, aki felajánl még egy percet Alida életéből. Egy feltétele van csupán annak, hogy hősnőnk boldogan élhessen tovább: találnia kell 60 másodperc alatt valakit, aki képes érte meghalni. Persze belemegy az alkuba. Majd felkel, és egykedvűen konstatálja a fura álmot. Viszont érzi, valami miatt különös ez a reggel, déjá vu érzéssel telik minden egyes pillanat. Vajon a herceg csak az álmában, vagy a valóságban is játszadozik vele?

Tímár Péter filmjére anno a Vox "hibájából" figyeltem fel, méghozzá a fenti kép miatt, olyan hangulatos volt. Hajlamosak vagyunk egyből elítélni a kortárs magyar filmek minőségét, de ha emlékeim nem csalnak, ez egy egészen élvezhető és érdekes darab (az effektek csúnyasága ellenére), egy 10/6-ot nálam tavaly simán megért.

Aki kíváncsi László Zsolt és a fekete lovasok lelkekért vívott csatájára, 21:00-kor katt a Dunára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr961819456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása