tmichel 2010.03.14. 08:00

Fantasy este

Vasárnap este mindkét nagy kereskedelmi adó családi fantasy-t sugároz. Narnia vagy Spiderwick krónikák? Én mindeképpen a másodikat tudom ajánlani. Az oroszlános, ruhásszekrényes kaland első része csak 8 év alatti korosztály számára élvezetes. A Spiderwickkel már más a helyzet. A történet hasonlóan elrugaszkodott, viszont a film picit borongós, ijesztő hangulata kellemes atmoszférát teremt, legalábbis élvezhetőség szempontjából.

A forgatókönyv is jobban a történetmesélésre koncentrál, így kevesebb az összeborulós rész. A történetorientáltság sokat segít a filmen, nem gabalyodik bele annyira az érzelmekbe, inkább mesél. 

A Grace család a város széli házba költözik, valahova az erdő közepére. Ez a ház, mint oly sok erdei elhagyatott régi ház, titkokat őriz. Méghozzá súlyos titkokat. A kíváncsi gyerekszemet nem kerülheti el semmi, így a titok hamar a felszínre kerül, és innen indulnak a varázslatos kalandok.

Vetítik: vasárnap (03. 14.) TV2 20:05

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr461836491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popcore · http://leples2tang.blogspot.com/ 2010.03.13. 14:15:53

spiderwicket csak kicsit láttam, de azért a nyolc éves picit alacsony lesz:D

VVega · https://debugme.eu/ 2010.03.14. 23:11:16

A Narnia legalább vicces szar. Azaz ha nem is a filmmel, de a filmen szerintem egész sokat lehet nevetni, szórakozni. A Spiderwick viszont szimplán unalmasan gagyi, megmondom őszintén, hogy végig sem néztem. Ennyire nem érdekelt.

haverus 2010.03.15. 10:23:07

Most is választatunk kellet (ugye idén nem utoljára...), végül is az ismeretlent választottuk, azaz az ajánlott filmet. 3-an néztük együtt, más-más korosztály :), és őszintén, nem is csalódtunk. Kaptunk egy jó kis esti mesét, enyhe borzongással - akik kerülik a horrort úgy általában, azoknak ez is épp elég :) -. Ami még a tetszési indexet befolyásolja: igencsak hosszúnak éreztük a reklámblokkokat. Itt is érvényes az örök igazság: Ízlések és pofonok...!
süti beállítások módosítása