mAri 2010.03.26. 10:00

Én, te, ő (2002)

 

Nicholes Philibert dokumentumfilm rendező alkotását nézhetitek meg este 21:55-től a Magyar Televízió 2-es csatornáján. A film sztorija az egyszerű valóságon alapul, ami a műfaj  egyik meghatározó eleme: egy osztatlan osztály életének néhány napjába pillanthatunk be, akik a Pireneusok kis településeiből verbuválódtak össze Georges Lopez pedagógusnál. Megismerhetjük a tanulókat, azok kapcsolatát Lopez tanár úrral, és az egész kis francia iskola működését.

Az Én, te, ő lehet, hogy első blokkra csak számomra érdekes pedagógiai tanulmányaim miatt, de úgy gondolom a gyerekek, és nevelésük fontossága (mind az otthoni, vagy iskolai környezetben) nem csak napjaink aktuális kérdése, hanem az elkövetkező koroké is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr981866065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása