popcore 2010.03.29. 22:22

Haj és vér

Ha meg is próbálnak minket lenyűgőzni a tévéadók, nem igazán sikerül nekik. Már-már pofátlanságba hajlik, hogy mennyire gyenge a felhozatal, ezen a héten is, így aztán ismét egy posztban vagyok kénytelen közölni a feleslegektől mentesített tévéújságot. A hétfő sajnálatos módon kimarad, cseppet sem voltam alkalmas arra, hogy gépeljek.

 

Kedd

Én például szívesen megnézem majd a Batman visszatért, amit tudjuk ugye, hogy Tim Burton rendezett.  Kilenc órakor kezdődik a TCM-en (ami a Cartoon Network után van és nem magyarul beszél), ami azért is jó, mert így meg tudom nézni a hét filmjét.  Érdekes módon most nem vasárnap van. A Hairt remélem nem túl sok olvasónak kell bemutatni. Aki még nem látta, illetve aki igen annak is kötelező darab. Persze abban az esetben, ha valaki megrögzött antipacifista, vagy esetleg utálja a klassz zenéket, illetve elítéli a hippiket minden tartozékukkal, nagy ívben kerülje el az MGM-et éjfélkor. Utána egyébként a kor szellemében egy Hendrix életrajzi film kezdődik, amit ismételnek másnap reggel fél tízkor. A Sörgyári capriccio pedig egy jóféle csehszlovák Menzel-termék, kilenc órától meg is tekinthető a Filmmúzeumon.

A szerda és a csütörtök egészen egyszerűen megdöbbentő. Leginkább fakutyázni invitálnám Önöket, csak elromlott az enyém. Ráadásul pénteken is csak a Dűne van, ami annak ellenére, hogy helyenként kevés, helyenként meg sok, egészen nézhető választás (23:10, Film+).

Szombat

Kicsit kecsegtetőbb a felállás, ahogy beköszönt a hétvége. Háromnegyed kilenckor kezdődik el, az m1-en, a Miss Daisy sofőrje, amiben Morgan Freeman egy magánsofőrt játszik a negyvenes évek végén. A konfliktus egyértelmű. A megoldás pedig szép és lassú, talán kicsit semmilyen. Akinek túl plötty a dolog, az bátran kapcsoljon át háromnegyed óra múlva az RTL Klubra, ahol az Ocean's twelve forog. Sok jó és drága színész bolondozik. Heist-movie természetesen. Ha kihagyjuk akkor sincs semmi persze, mert jövő hónapban úgyis leadják újra. Abban az esetben, ha egy hangyányival több komolyságra vágyunk, a Hosszú jegyesség a mi filmünk, ami egy nagyon szépen fényképezett, háborús dráma. A jó az, hogy első világháborús, a rossz az, hogy egészen szirupos. Éjféltől van az RTL Klubon, egyébként benne van Amelie is, csak annak mondom, aki szereti.

Vasárnap

Nyolctól a TV2, nem tudom milyen megfontolásból, de Bridget Jones maratont tart. Vigye, aki akarja, én biztosan egy horrort választok erre az estére, ugyanis egészen decens a felhozatal. Választhatjuk a COOL-t, ahol a kilencvenes évek sztárslasher muvija történik 22:10-től. Ez pedig a Sikoly. Másik jó ötlet, ha elmegyünk egészen a film+-ig, ahol először a hét filmje címről éppen csak lemaradó, Coppola-féle Drakulát fogadhatjuk be. Bram Stroker karakterei Reeves-Hopkins-Oldman trió segítségével elevenednek meg, 22:35-től. Ezt pedig a filmtörténet eddigi legköltséghatékonyabb megoldása az Ideglelés követi. Egy órától tehát irány az erdő, utána garantáltan a paplan lesz a legjobb barátunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr171879391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása