Rendhagyó ajánló csomag következik, kizárólag a mai napra. Ennek oka, hogy nem igazán lesz semmi csütörtökig, amikor is jön majd a második fele a hétnek. Persze azért mégegyszer megvizslatom a dolgokat. Ami pedig a mai napot illeti, azt kell mondjam, hogy a bizalmamat oly régen elvesztő csatorna, mint a tv2 is képes volt összeállítani egy olyan estét, amire azt mondom ejj.

A "programdömping" délután kezdődik 13:50-kor a Dunán, ahol az elmúlt évek legrosszabb animációs filmjeinek egyikét, hazánk termékét a Kis Vukot (az új rosszat, nem a Dargay-félét) tekintheti meg a perverz érdeklődő.

Estére marad minden más. Aki nagyon könnyed és ezerszer látott szórakozásra vágyik az ráteszi magát héttől az RTL Klubra, ahol a Karib tengeri kalózokról vetítenek dokumentumfilmet. Ennél több fokkal jobb választás a Cool, ahol kilenc órai kezdettel mutatják a Téglát, amit Scorsese csinált és Oscart is nyert vele. Azon ritka esetek egyike, amikor a remake jobb, mint az eredeti (ld.: korábban). A cast egyébként szintén fogyasztható: Nicholson, M. Sheen, Vera Farmiga, Matt Damon, Alec Baldwin. A nap választása mégis csak a tv2. Váratlan és kellemes meglepetés. Pontban 20 óra 10 perckor kezdődik a Kung Fu Panda, amit én valószínűleg sokkal jobban imádok a valós értékénél, de ettől függetlenül javaslom, hogy tartsanak velem, amikor idekapcsolok. Aztán itt is maradok, mert a dagi maci után, Jet Li következik, aki a Hősben megmutatja, mitől döglik a légy, adott esetben a hópárduc. Egyébként mindezt háromnegyed tízkor kezdi. Érdekesség, hogy a filmben elvileg nincs CGI, így például, amikor a figura átsuhan egy téren, ahol ott van egy fél ország, akkor nyugodtan jöjjünk zavarba, mert az a fél ország valóban ott van. Egyébként távol-keletről megszokott, kifejlett szépérzékkel összerakott tanmese.

Nagyon uralkodnom kellett magamon, hogy ne pandás kép legyen, de arra gondoltam láttatok, már eleget belőle, meg aztán úgy is megnézitek. Legkésőbb csütörtökön találkozunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr571895103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2010.04.05. 09:52:41

Én valamiért nagyon nem kedvelem a Téglát, inkább nézném meg 10x egymás után a kalózokat, mint hogy azt másodjára. A panda az tényleg aranyos meg fun, az akciójelenetei egészen fantasztikusak. A nap filmje mégis a Hős, mert valami hihetetlen gyönyörű, a sztori csavaros és lélegzetelállítóan nyomja benne a repkedős kardozós balettet többek között Jet Li és Zhang Ziyi.
süti beállítások módosítása