A kaliforniai illetőségi Linkin Park pontosan 10 kerek évvel ezelőtt örvendeztette meg a közönséget első stúdióalbumával, a Hybrid Theory-val. A Crawling meghozta nekik a világhírnevet, na meg rajongók milliói remegnek azóta is minden egyes lemezükre. Azt gondolom inkább külsőleg változtak valamicskét az elmúlt évtizedben, zenéjükben (teszem hozzá szerintem) már csak önmagukat tudják ismételni, ettől függetlenül szerethető, és igényes munkásságuk minden egyes darabja, beleértve a tagok által elképzelt és elkészített klippek is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MTV-n, a 2008 nyarán, Milton Keynes-ben Jay Z-vel közösen összehozott koncertfelvételt láthatjátok, 23:40-es kezdettel. Mindenképp ajánlott "péntek van, rohadjon meg az elmúlt hét, ott ahol van" muzsikának.

Itt van egy kis ízelítő, hogy milyen is az, amikor együtt zenélnek a fiatalok:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr771923153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2010.04.17. 23:50:51

Ők is voltak kedvencek valamikor :D
Az első két album remek, de a Minutes to Midnight már csak egy erőtlen trendhez simulás pár ütősebb dallal. Csalódás volt, na.
süti beállítások módosítása