Az évad negyedik versenye következik a hétévégén. A két héttel ezelőtti óriási betli után, talán ismét releváns verseny következik. Mármint olyan szempontból, hogy talán a Ferrarik és az összesen négy Mercedes nem a pokol utolsó bugyraiból indulnak. Arról, hogy ez megtörténik-e holnap kora reggel (7:40-kor, RTL Klub) bizonyosodhatunk meg, illetve felvételről kettőkor.

A legesélyesebbnek egyébként az ezüstök tűnnek, közülük is elsősorban Hamilton. Mindez egy frissen kifejlesztett légterelő rendszernek köszönhető. Az izgalmas az, hogy a Ferrari állati gyorsan kapcsolt, beizzította az ipari kémeit és azon frissiben le is másolta a dolgot. Kérdés, hogy milyen hatásfokkal. Ez már csak, azért is fontos, mert a kínai nagydíjon található az egyik leghosszabb célegyenes, cirka 1.2 kilcsi hosszú és állítólag a fenti fejlesztés elsősorban a padlógáznál fejti ki áldásos tevékenységét. A versenyt már egy fokkal kontinentális-barátabb időpontban kezdik. Egész pontosan vasárnap fél kilenckor. Ismétlés itt is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr681928434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eni08 2010.04.17. 12:24:57

Hmm már várom... :) főleg h a mai időmérőn Reb Bull első sor és Vettel-é a pole :):)
süti beállítások módosítása