R.: Richard Linklater

Fsz.: Julie Delpy, Ethan Hawke

Celine és Jesse egy vonaton találkoztak először. Megismerték, megkedvelték egymást, és együtt töltöttek egy napot Bécsben. Ők beszélgetnek, a kamera pedig követi őket. Ennyi elég is egy nagyszerű filmhez. Linklater hibátlanul rendez, a dialógusok izgalmasak és intenzívek, a két fiatal tele van élettel, vágyakkal, reményekkel és az őket megformáló színészek szerencsére elegendően tehetségesek ahhoz, hogy mindezt tolmácsolják is felénk. Csodálatos, és mégis hiteles alkotás, melynek befejezése után semmi mást sem szeretnél, csak hinni, hogy egyszer mindez veled is megtörténhet, illetve, hogy ha mindez így nem történhet meg, akkor mekkora szívás is ez a világ.

Senki sem tud úgy elkapni és "lefilmezni" egy pillanatnyi hangulatot, egy életérzést, mint Richard Linklater. Aki személyesen is meg szeretne bizonyosodni efelől, az kapcsoljon az RTL Klubra ma délután 14:20-kor, vagy vegye fel. Mert az azért szégyen, hogy egy ilyen színvonalú filmet ekkor tűznek műsorra.

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr311802928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haverus 2010.03.03. 20:29:20

jobb lett volna ezt még délelőtt olvasnom..., de így jártam, hogy nem láttam :(

VVega · https://debugme.eu/ 2010.03.04. 00:02:23

@haverus: töltsd le :) eredeti hanggal úgy is nagyobb élmény :)

haverus 2010.03.07. 08:32:56

Köszi a választ! Jól esnének ezek a filmek mára (vasárnap), mert az általad ajánlott foci esetemben szóba sem jöhet :)
süti beállítások módosítása