R.: Richard Linklater

Fsz.: Julie Delpy, Ethan Hawke

Celine és Jesse útjai 10 év múlva keresztezik egymást újra, és ha egy folytatás túlszárnyalhatja elődjét, akkor a Mielőtt lemegy a Nap ezt meg is teszi. Talán a még szűkebb időkorlát, talán az érettebb, életszagúbb, és ennek betudhatóan szomorkásabb hangulat teszi mindezt, vagy talán az, hogy hőseink igazán felnőttek, és így a párbeszédek még fajsúlyosabbak lettek. Linklater remekül reflektál a Bécsben töltött éjszakára, nem tolakodóan, elhasznált flashbackekben, hanem a beszélgetések folyamán szerves részévé, mintegy negyedik szereplőjévé teszi a folytatásnak (a harmadik az Párizs). Egyszerre szívmelengető és fájdalmas film, még az elődjét is felülmúló zárlattal. Az utóbbi sok év legjobb romantikus filmje.

Sajnálatos módon csak úgy, mint elődje, ez a film is nem sokkal ebéd után kerül műsorra. A felvételt 14:45-re kell beállítani, a csatorna újfent az RTL Klub.

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr281803393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haverus 2010.03.07. 08:30:51

Bocs, de erről is. És mintha az írásodban nem láttam volna a pontos dátumot. Mi lenne, ha körüzit küldenétek, amikor feltesztek valamit azok számára, akik ez igénylik...,vagy ez már működik?

mAri · http://tivobitchez.blog.hu/ 2010.03.07. 08:47:44

A posztok azon a napon kerülnek ki, amikor az ajánlott dolgokat láthatod a televízióban.
süti beállítások módosítása