Az MTV/VH1 mindig is tudták mi kell a népnek. Anno a laza Unplugged sorozattal kezdtek melybe én egyszerűen szerelmes vagyok a mai napig (ennek inkább az élő Noel Gallagher-hez van köze, mint az objektív szemléletemhez), a másik hasonló jellegű műsoruk, melyet a magyar MTV adásán is megtaláljátok, a World Stage nevezetű bő 1 órás koncertfilmek. A világ minden táján, nagyobb bandák/előadók által elkövetett zenés produkciókról van szó, amiket heti rendszerességgel péntekenként 23:40-től csekkolhattok, ha épp nincs buli a közelben, vagy csak egy kis aláfestésre vágytok a késő esti melóhoz/romantikázáshoz.

Ezen a héten az Arctic Monkeys formációt láthatjátok/hallhatjátok, akikről elég annyit megjegyezni, hogy első korongjuk, a Whatever People Say I Am, That's What I Am Not a brit zenei történelem leggyorsabban fogyó debütáló lemezévé vált, megelőzve az addigi csúcstartót, az Oasis által összedobott Definitely Maybe-t.

 

 

 Péntek esték - MTV -23h után. Katt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr741866087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása