mAri 2010.02.19. 10:35

Köszöntő

Kedves ide tévedő, vagy épp direkt betérő! Itt nem lesznek kritikák. Csak szigorúan ajánlók.
 
A TiVo Bitchez lényege ugyanis az, ami az oldalhasábon is olvasható: megmutatni, hogy a mai, ostobaságokkal és blődséggel agyon fecskendezett televíziózásban létezik még értékes, figyelemfelkeltő, elgondolkodtató, vagy akár "csak" intelligens szórakozást nyújtó műsor/műsorok. Legyen az egy póker játszma, egy "még sosem hallottam róla" film az m2-n, egy riport, vagy ismeretterjesztő a diszkáverin. A lényeg, hogy ki szeretnénk zökkenteni a magyar nézőket a jóban rosszban-barátok közt kettős agymosó (és egyben gyomorforgató) börtönéből, hogy közösen rá lelhessünk arra a bizonyos fényre a média sötét erdejében.
 
Szerintünk igenis van a magyar csatornák szegényes kínálatának egy olyan, talán elrejtett rétege, mely érdemes a szemükkel látni, a buksijukkal pedig gondolkodni vágyó emberek figyelmére.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tivobitchez.blog.hu/api/trackback/id/tr321772655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2010.02.19. 21:18:03

Hát, a hallatlanul izmos szerzőgárda mindenesetre megvan. Most már csak aktívkodni kell, és befutunk ribancok :D

Ekoz 2010.02.20. 01:43:26

így legyen, ahogy írjátok. tévés ribancok

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.02.21. 22:56:05

Jéé. Mindenhol ismerős arcok tűnnek fel.
Sok sikert a bloghoz.

Várom az ajánlatokat.

(Ma hajnalban pl. Usa - Kanada jégkorongmeccs 01:40-kor!Mondjuk ezen gondolkodni nem kell, asszem.)
süti beállítások módosítása